Choose Category: Search Product:
 
Your basket is empty!  
 

Dansk English

Item Catalogue:
Achdé - Lucky Luke
Block, Patrick
Crisse
Erik Bille Christiansen Gallery
Ole Ahlberg Gallery
Will Eisner Gallery
Zoro - Danish Urban Art
Carl Barks Gallery
Peter Madsen Gallery
American Comic Artists
Comic Strip Art
European Comic Artists
Hugo Pratt Gallery
Jim Holdaway Modesty Blaise Gallery
Michael LOEB - Pop Art
Peter Snejbjerg
Disney Art
Henrik Rehr - Petzi (Rasmus Klump)
Danish Comic Artists
Don Rosa Gallery
Ezar, Yana
Jørgen Mogensen - Poeten & Lillemor, Hudibras m.v.
Erotic Art
Movie posters
Rebecca Erotic Art
Lithographs and Prints
Portfolios - kunstmapper
Fantasy art
Lars Kræmmer - Superhero
Per O. Jørgensen Gallery
Fine art
Milo Manara Gallery
Superheroes
Colorists
Harry Nørstrand - Illustration Art
Statues and 3D objects
Tex Willer Art
Japanese artists
Music & Art
Svend Høgh - malerier
Artpusher - Manga Art
Gavekort - bestil online her

Show Basket
Frontpage

Info:
How to order
How to pay
Personal information
Shipping and handling costs

All prices are
excl. VAT

Dankort EuroCard / MasterCard JCB Maestro Visa Visa Electron
Pini, Wendy > American Comic Artists > Pini, Wendy
Man kan næsten ikke sige Wendy Pini uden også at sige Richard Pini. Ægteparret har indskrevet sig i tegneseriens historie med en af de længstlevende tegneserier - Elfquest eller på dansk Elverfolket. En serie, som nok især appellerer til unge piger, men som med sit psykologisk og mytologisk avancerede eventyrunivers fortjener sin klassikerstatus.

Wendy er født 1951 i San Francisco, Californien, og voksede op som adoptivdatter i Santa Clara County, hvor hendes kunstneriske talent blev opdaget og værdsat i en meget ung alder. Hun begyndte tidligt at læse fantasy litteratur og studerede tegnekunst af navne som Arthur Rackham, Walt Disney, Chuck Jones og Jack Kirby. Snart begyndte den unge Wendy at skabe sit eget fantasy-univers befolket med elvere, troldmænd og fremmede væsener.

Som teenager begyndte Wendy at læse tegneserier. Hun dyrkede Marvel's Fantastic Four og The Avengers, og allerede som 17-årig indsendte hun sine tegninger til Marvel i håb om at få et job. Men blev afvist. I stedet fortsatte hun sine kunststudier og gennemførte en college uddannelse. ved siden af skolen blev Wendy medlem af Los Angeles Science Fiction Society. Som 18-årig skrev hun et læserbrev til Silver Surfer bladet, trykt i blad nr. 5, hvor hun bebrejdede seriens forfatter, Stan Lee, for at fremstille alle seriens personer i et dårligt lys! Hendes brev affødte 300 svar fra andre læsere - et af dem fra en ung mand fra Connecticut ve dnavn Richard Pini.

Wendy og Richard indledte en mageårig brevudveklsling. de giftede sig i 1972 og slog sig ned i Massachusetts. Wendy indledte sin professionelle karriere som illustrator for science fiction udgivelser som Galaxy, Worlds of If og Galileo. Sideløbende fortsatte hun med at udvikle sit eget drømmeunivers - som i 1977 med hjælp og støtte fra Richard blev sat sammen til den første historie om Elverfolket. Ægteparret udsendte den på eget forlag - og søsatte dermed en overraskende succes.

Pini-forlaget Warp Graphics kunne dermed lancere den første fortsatte fantasy/adventure serie, der var skabt, forfattet og tegnet af en kvinde. Elfquest blev meget hurtigt et fænomen i den amerikanske seriebranche. I 1979 flyttede Pini'erne til Poughkeepsie, New York, og resten er - som man siger - tegnseriehistorie. Elverfolket fortsatte i det uendelige - og samlede hele tiden flere læsere, som efterhånden udviklede sig til lidt af en menighed. Bølgen rullede i hele verden - også i Danmark.

Wendy Pini har lavet nogle få andre historier, men vender hele tiden hjem til Elverfolket. serien har gennem årene svinget meget i fortællekvalitet, men billederne er der altid styr på. Wendy Pinis omslag er meget gennemarbejdede, meget feminine og meget smukke. Men hun har kun lavet nogle få egentlige malerier. Et af dem kan vi nu præsentere her på Comicart.dk - et helt unikt stykke kunst fra en helt unik serieskaber.

Page 1 of 1

Sort by Product NamePriceItem no.Edit date


1.  Wendy Pini - Elfquest: Wolfriders, 1989.
Original cover painting by Wendy Pini, large, 1989. A true masterpiece.
[ Add to Basket ]
Price DKK 49.600,00 (EUR 6.684,64)
  
2.  Wendy Pini - Elverfolket: Ulveryttere, 1989.
''Elverfolket: Ulveryttere'' er et originalt cover/maleri af Wendy Pini, stort format, 1989. Helt unikt.
[ Add to Basket ]
Price DKK 60.000,00 (EUR 8.086,25)
  

comicart.dk  -  E-mail: info@comicart.dk

View Peter Hartung's profile on LinkedIn