Choose Category: Search Product:
 
Your basket is empty!  
 

Dansk English

Item Catalogue:
Achdé - Lucky Luke
Block, Patrick
Crisse
Erik Bille Christiansen Gallery
Lööf, Jan
Ole Ahlberg Gallery
Will Eisner Gallery
Zoro - Danish Urban Art
Carl Barks Gallery
Peter Madsen Gallery
American Comic Artists
Comic Strip Art
European Comic Artists
Hugo Pratt Gallery
Jim Holdaway Modesty Blaise Gallery
Michael LOEB - Pop Art
Peter Snejbjerg
Disney Art
Henrik Rehr - Petzi (Rasmus Klump)
Danish Comic Artists
Don Rosa Gallery
Ezar, Yana
Jørgen Mogensen - Poeten & Lillemor, Hudibras m.v.
Erotic Art
Movie posters
Rebecca Erotic Art
Lithographs and Prints
Portfolios - kunstmapper
Fantasy art
Lars Kræmmer - Superhero
Per O. Jørgensen Gallery
Fine art
Milo Manara Gallery
Superheroes
Colorists
Harry Nørstrand - Illustration Art
Statues and 3D objects
Tex Willer Art
Japanese artists
Music & Art
Svend Høgh - malerier
Artpusher - Manga Art
Gavekort - bestil online her

Show Basket
Frontpage

Info:
How to order
How to pay
Personal information
Shipping and handling costs

All prices are
incl. VAT

Dankort EuroCard / MasterCard JCB Maestro Visa Visa Electron
Serpieri, Paolo Eleuteri > European Comic Artists > Serpieri, Paolo Eleuteri
Paolo Eleuteri Serpieri (født i vendig 1944) er en af Italiens mest internationalt kendte serieskaber, ikke mindst takket være hans storbarmede heltinde Druuna - og hans særlige evne til at lægge lys og skygge på kvindelige former med meget gennemarbejdede skraveringer. Serpieri er især specialist i det erotiske/pornografiske.

I en ung alder flyttede Serpieri til Rom for at studere malerkunst og arkitektur på Fine Art Academy under Renato Guttuso. han startede en karriere som kunstmaler i 1966, men i 1975 skiftede han til tegneseriemediet for at lave tegneserier til magasinet Lanciostory. Hans første markante arbejde var albummet "L'Histoire du Far-West", som var en western-serie med manuskript af Raffaele Ambrosio, som først blev publiceret i magasinerne Lancio Story og Skorpio. Andre af hans tidlige titler var "Den hvide indianer" og "Medicinmanden".

I 1980 begyndte Serpieri at arbejde for udgivelser som Découvrir la Bible, L'Eternauta, Il Fumetto og Orient-Express. Men det helt store gennembrud kom først i 1985, da han udsendte første bind i science-fiction serien "Morbus Gravis", som markerede starten på det, vi nu kender som Druuna-sagaen. Seriens meget smukke billedside står nærmest i skarp kontrast til det ultravoldelige, påornografiske indhold, som bliver mere og mere provokerende for hvert bind. Bøgerne er oversat til 12 sprog og har solgt i millionoplag verden over.

Druunas succes har afstedkommet en række skitsebøger (sketchbooks) med pronpografisk indhold - herunder "Obsession", "Druuna X", "Druuna X 2", "Croquis", "Serpieri Sketchbook", "Serpieri Sketchbook 2" samt kunstbogen "The Sweet Smell of Woman".

Her hos Comicart.dk anerkender vi Serpieri som "Master of the Ass", da han tegner kvindens bagdel bedre end de fleste. Druuna er ikke nogen mesterlig tegneserie - dertil er historierne for langt ude - men den er usædvanligt veltegnet, og vi står til enhver tid klar, hvis der viser sig nogle spændende originaltegninger, litografier eller portfolios af denne italienske erotograf.


comicart.dk  -  E-mail: info@comicart.dk

View Peter Hartung's profile on LinkedIn