Choose Category: Search Product:
 
Your basket is empty!  
 

Dansk English

Item Catalogue:
Achdé - Lucky Luke
Block, Patrick
Crisse
Erik Bille Christiansen Gallery
Lööf, Jan
Ole Ahlberg Gallery
Will Eisner Gallery
Zoro - Danish Urban Art
Carl Barks Gallery
Peter Madsen Gallery
American Comic Artists
Comic Strip Art
European Comic Artists
Hugo Pratt Gallery
Jim Holdaway Modesty Blaise Gallery
Michael LOEB - Pop Art
Peter Snejbjerg
Disney Art
Henrik Rehr - Petzi (Rasmus Klump)
Danish Comic Artists
Don Rosa Gallery
Ezar, Yana
Jørgen Mogensen - Poeten & Lillemor, Hudibras m.v.
Erotic Art
Movie posters
Rebecca Erotic Art
Lithographs and Prints
Portfolios - kunstmapper
Fantasy art
Lars Kræmmer - Superhero
Per O. Jørgensen Gallery
Fine art
Milo Manara Gallery
Superheroes
Colorists
Harry Nørstrand - Illustration Art
Statues and 3D objects
Tex Willer Art
Japanese artists
Music & Art
Svend Høgh - malerier
Artpusher - Manga Art
Gavekort - bestil online her

Show Basket
Frontpage

Info:
How to order
How to pay
Personal information
Shipping and handling costs

All prices are
incl. VAT

Dankort EuroCard / MasterCard JCB Maestro Visa Visa Electron
Milo Manara Gallery > Milo Manara Gallery
Milo Manara (født 12. september 1945) er Italiens måske mest berømte serieskaber - og manden bag nogle af de mest erotiske/pornografiske tegneserier overhovedet. Han er uhyre populær - og har opretholdt en høj produktivitet gennem en lang karriere, der har budt på en meget omfattende produktion.

Som ung ville Manara være kunstmaler - og studerede i Malaga hos den spanske billedhugger Berrocal. men hans liv ændrede retning, da han sidst i 1960'erne opdagede voksentegnserien og navne som Jean Claude Forest (Barbarella). I 1968-1971 øvede Manara sig ved at tegne til billige italienske seriehæfter som Jolanda, Genius og Terror. Og så var håndværket på plads - og Manara flyvefærdig.

I 1976 fik han sit kunstneriske gennembrud med "Abekongen" efter en 400-årig kinesisk legende. Og i 1978 skabte han sit første store soloværk, serieromanen "HP og Guiseppe Bergman" for det franske blad A Suivre. Tydeligvis en hyldest til Milo Manaras forbillede - Hugo Pratt. Der udkom siden yderligere to bind i serien, og samtidig kastede Manara sig ud i erotikken.

Albumudgivelser som "Skinnet bedrager", "Kli-k-toris", "En duft af karamel" og "Skjult kamera" etablerede Manara som en kunstner, der kunne tegne den samme blonde pige med den faste bagdel bedre end nogen anden - igen og igen.

Sine kunstneriske ambitioner fik Manara sideløbende afløb for i mere seriøse udgivelser som "Indian Summer" og "El Gaucho" (begge i samarbejde med Hugo Pratt) og "Rejsen til Tulum", som han skabte i 1990 sammen med mesterinstruktøren Federico Fellini efter et ikke-realiseret filmmanuskript.

Manara er Manara - på godt og ondt. Der er ufatteligt meget materiale på markedet, der bærer hans signatur. Galleri Comicart.dk går efter det absolut nedste og har i 2015 indledt et samarbejde med Milo Manaras italienske samarbejdspartner, der løfter niveauet betydeligt med en række nye litografier og tryk på lærred. Disse værker er efter vores mening de hidtil fineste, Manara har udsendt. Langt det meste er hidtil lavet som offset-tryk - de nye er meget bedre (gicléetryk) og mere farveægte, hvilket betyder en lang levetid under normale lysforhold..

 Milo Manara - de luxe
 Milo Manara - Original art
 Milo Manara - Portfolios
 Milo Manara - Signed litographs and prints


comicart.dk  -  E-mail: info@comicart.dk

View Peter Hartung's profile on LinkedIn